Месец: м.г

Карпош сака да дише – инсталација на бели дробови

На 23 април 2016 година ние како иницијатива во соработка со граѓаните од Карпош 3 и Плоштад Слобода, изведовме инсталација под наслов “Белите дробови на Карпош“.