Месец: м.г

Средствата за нов плоштад да се пренаменат за оштетените од поплавите

Јавен повик до општина Карпош, да ги пренаменат средствата предвидени за новиот плоштад во населбата Карпош 4 предвиден на површина од 2.900 м2, во вредност од 18,8 милиони, кон настраданите од катастрофалните поплави во општините Гази Баба и Илинден.