Месец: м.г

Отворено писмо до градоначалникот – реакција кон сечата на дрва во Карпош 4 (10.05.2018)

Почитуван градоначалник г-ин Богоев, Провоцирани од денешната сеча на дрво пред Ценпром, во Карпош 4, Ви се обраќаме со цел ветувањата за зелен Карпош кои беа ветени во предизборието да ги видиме на дело. Вакви сечи сме гледале… Read More