Прирачник за читање ДУП-ови

Во изработка на Ивана Драгшиќ и Леонора Грчева, а за потребите на Плоштад Слобода – Здружение за активизам, теорија и уметност Ви го претставуваме прирачникот за читање на ДУП-ови. Истиот можете да го преземете од следната врска:

Priracnik za citanje DUP-ovi

%d bloggers like this: