Ознака: аеро-загадување

Во четврток маршираме за чист воздух!

Во четврток 21.09.2017, нашата иницијатива во соработка со „Стоп за загадувањето“, „Воздух сега!“ и „Карпош 3“ организира протест против градежното узурпирање на земјиштето на брегот на реката Вардар, а во должина на населбите Карпош 3 и Карпош 4.