Ознака: воздух

Марш за чист воздух и протест против градежната узурпација на брегот на реката Вардар

На 21.09.2017 марширавме за чист воздух и протестиравме против узурпацијата на брегот на реката Вардар во должина на населбата Карпош 3. Погледнете ја галеријата и видеото.