Ознака: марш

Марш за чист воздух и протест против градежната узурпација на брегот на реката Вардар

На 21.09.2017 марширавме за чист воздух и протестиравме против узурпацијата на брегот на реката Вардар во должина на населбата Карпош 3. Погледнете ја галеријата и видеото.

Во четврток маршираме за чист воздух!

Во четврток 21.09.2017, нашата иницијатива во соработка со „Стоп за загадувањето“, „Воздух сега!“ и „Карпош 3“ организира протест против градежното узурпирање на земјиштето на брегот на реката Вардар, а во должина на населбите Карпош 3 и Карпош 4.