Ознака: попис

Ни снемува дрвја!

Ни снемува дрвја!

Ни снемува дрвја! Финален извештај и анализи.

Проект – Попис на дрвја во Карпош 4 и делови од Дебар Маало

Со огромно задоволство би сакале да Ве известиме дека волонтерите од „Ние сме Карпош 4„ во соработка со волонтерите од иницијативата „Во одбрана на Дебар Маало“ и „Плоштад Слобода“ во месеците ноември и декември 2015 година извришија попис на дрвјата во населбата Карпош 4, како и во дел од Дебар Маало.